τα προβιοτικά μικρόβια, που θεραπεύουν και βοηθούν στις αλλεργίες

Αυτό το είδος της προστασίας δεν είναι, ωστόσο, να εξηγήσει, αλλεργιογόνα, για την προστασία, όπως τα αλλεργιογόνα, μικρόβια, αλλά και άψυχα αντικείμενα. Σε σχέση με αυτό, παρά το γεγονός αυτό, θα πρέπει να εξηγήσει πώς επηρεάζει σε μια θετική κατεύθυνση, άμεση βακτηρίων στο ανοσοποιητικό σύστημα. Το αποτέλεσμα είναι ένα από μεσάζοντες λιπαρών οξέων.

Επίδραση της μικροχλωρίδας του εντέρου για την μάζα του σώματος μας

Εντερική χλωρίδα του εντέρου που ονομάζεται στην επιφάνεια ένα προστατευτικό στρώμα. Είναι περίπου 500 διαφορετικά θετικών και αρνητικών μικροοργανισμών, και συνολικά περίπου 100 000 δισεκατομμύρια των βακτηρίων. Η θετική κουλτούρα κυριαρχεί, έτσι στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας του ανθρώπου από τη γέννηση-είναι πάντα συμβίωση ζωής, που διέπεται από τα τρόφιμα χρήση, το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιείται, καθώς και των ανεπιθύμητων μικροοργανισμών προβλημάτων ευθύνη. http://therapymedical.info/

Είναι σημαντικό για την περιοχή του γαστρεντερικού σωλήνα, τα λεγόμενα καλά βακτήρια για να ζήσουν. Ως ευεργετική για τον αριθμό των βακτηρίων υπερβαίνει το 80%, μια καλή αναλογία , για το οποίο μιλάμε. Επιβλαβείς (παθογόνων) βακτήρια 20%. Στην ποσότητα αυτή του καλού σκάκι μπορεί να ανατεθεί σε χρήσιμα βακτήρια δεν αναπτύσσονται επιβλαβή δυναμικό. Εντερική χλωρίδα για την υγεία και την ευεξία, την πηγή. Αλλά χλωρίδα του εντέρου – αν δεν έχετε μια υγιή ισορροπία στον Είσαι κουρασμένος και άρρωστος.

Πρόσφατα, οι μελέτες δείχνουν πειστικά ότι η χλωρίδα του εντέρου είναι μια κατάσταση ισχυρή επιρροή στο βάρος του σώματος. Είναι γνωστό, ότι τα αντιβιοτικά κατέστρεψαν ευεργετικά βακτήρια, και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η αύξηση του δείκτη μάζας σώματος μπορεί να οδηγήσει. Για όσους στην τριτοβάθμια υπέρβαρα τον κίνδυνο, του οποίου η μητέρα ήταν με το υπερβολικό βάρος μετά τον τοκετό. Ποιος έχει καισαρική γέννηση, δεν πήρε τον τοκετό “βακτηριακή ντους”, ότι ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί σημαντικό ρόλο είναι οι αλλεργίες, το έκζεμα, το άσθμα, δυσανεξία, το υπερβολικό βάρος και άλλες ασθένειες, επίσης, μπορεί να είναι πιο πιθανό.

Οι διατροφικές συνήθειες μπορεί επίσης να επηρεάσει την εντερική χλωρίδα

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στην εντερική χλωρίδα της φυσικής ισορροπίας της εντερικής διαπερατότητας των γυναικών και περισσότερες θρεπτικές ουσίες στον οργανισμό. Είναι σημαντικό να συνεχίζουμε την αποκατάσταση ό, τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε το ειδικό του εντέρου τρέφονται με βακτήρια και υψηλή κατανάλωση ινών. Η βιταμίνη d προσθέσετε το άρθρο, για να σας βοηθήσει σε μυς και να φροντίζει για την υγεία, που επίσης βοηθά στη μείωση του σωματικού βάρους, και ειδικότερα τον περαιτέρω το περιεχόμενο.

– Μικτά πιάτα, ωστόσο, μην ξεχνάτε τα λαχανικά και τα φρούτα τρώτε ινώδη ψωμιού, ψήσιμο, κατά προτίμηση όχι λευκές. Γνωρίζατε ότι οι άνθρωποι που έχουν το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου ή νόσο του έχουν διαφορετική μικροχλωρίδας του εντέρου σε σύγκριση με τους υγιείς του πεπτικού συστήματος, όπως τους συμμαθητές του; Γνωρίζατε ότι τα άτομα με υπερβολικό βάρος έχουν διαφορετική μικροχλωρίδας του εντέρου, από άπαχο συμμαθητές;

Γνωρίζατε ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές μικροχλωρίδας του εντέρου από ό, τι τα υγιή; Γνωρίζατε ότι ρευματικές οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές μικροχλωρίδας του εντέρου από ό, τι δεν ; Εννέα πράγματα που μπορεί να βλάψει χλωρίδας  Τα αντιβιοτικά,  Αντισυλληπτικά και τα ορμονικά φάρμακα,  Το νερό από τη βρύση στο χλώριο,  Το φθόριο,  Ζάχαρη και λίπος,  Συμπληρώματα διατροφής, Υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων,  Το άγχος

Δομή υγιή εντερική χλωρίδα – στην πράξη, Αποφυγή – αν είναι δυνατόν – αντιμικροβιακή θεραπεία. Να αναζητήσουν άλλες εναλλακτικές λύσεις.
Θα πρέπει να αποφεύγετε τη χρήση ορμονών. Πίνετε χλωρίου-ελεύθερη νερού. Επιλέξτε οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο και το φθόριο δωρεάν φυσικό αλάτι. Αποφύγετε τα λιπαρά και ζάχαρη τρόφιμα. Τρώτε τροφές πλούσιες σε θρεπτικές ουσίες και τρόφιμα σε μεγάλες. Αποφύγετε τα έτοιμα φαγητά

Τακτική ιατρική επιστήμη δεν είναι πολύ ενδιαφέρονται για ωφέλιμων και βλαβερών βακτηρίων μεταξύ ισορροπία στο γαστρεντερικό σωλήνα. Πολύ συχνά, θα ανέθεσε αντιβιοτικά, τα οποία, όπως είναι γνωστό, καταστρέφουν τη χλωρίδα του εντέρου και να διαταράξει την ισορροπία του. Αντιβιοτικά, χημειοθεραπεία, είναι παρόμοια. Το δρόμο της χημειοθεραπείας δεν είναι μόνο κακοήθη κύτταρα, αλλά και τα υγιή κύτταρα του οργανισμού, αντιβιοτικό όχι μόνο τα κακά βακτήρια, αλλά και τα καλά κι καταστρέψει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *