ο ρόλος των προβιοτικών στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων, ασθενειών

Ορισμένες μελέτες δείχνουν, ότι προ και προβιοτικά χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς, όπως και χρήσιμες. Αν και οι περισσότερες μελέτες ρόλο των προβιοτικών των ερωτηθέντων φλεγμονώδη νόσο του εντέρου σε μια σειρά από στοιχεία εκτός διοίκηση προβιοτικά, θετικά επηρεάζουν αλλεργικές αντιδράσεις. Σε κλινικές μελέτες, έτσι ώστε τα μωρά και τα μικρά παιδιά έχουν ελεγχθεί, τα οποία αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργίας (συγγενείς αλλεργία ήταν), ή αλλεργίες. Αν και η αλλεργία είναι ένα σύνολο όρων, όπως έχει αναφερθεί εμφάνιση legkoraibb συνήθως το έκζεμα.

Αλλαγή μικροχλωρίδα του εντέρου επηρεάζει αλλεργικές αντιδράσεις

Ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη στη μείωση ατοπικό έκζεμα είναι η εμφάνιση των παιδιών με πιο υψηλό επίπεδο κινδύνου. Αυτό το τεστ έχει σχεδιαστεί για δύο χρόνια μετέπειτα αποδεικνύεται ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού Μετά και υποστηρίζονται. Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι με αξεσουάρ για τα παιδιά και τους καταναλωτές παιδιά με ατοπική πάθηση είναι λιγότερο σοβαρή από ό, τι пробиотика δεν δόθηκε στα παιδιά από ορφανοτροφεία.

Τα παιδιά ατοπική η μελέτη των κοπράνων έδειξε ότι e. συχνότητα ραβδί ήταν συνδεδεμένη με τη σοβαρότητα атопии και -σε συμπληρώματα μειώνει το E. coli για τον κόμη. Είναι ενδιαφέρον, ότι τα παιδιά με υψηλό επίπεδο κινδύνου, τον κίνδυνο της νόσου μειώνεται, ακόμη και όταν η μητέρα τους μαζί τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λαμβάνουν .

Πριν από τη γέννηση και μετά των προβιοτικών να πάρετε 50% μείωση του κινδύνου της νόσου των παιδιών. Ατοπική παιδιά τροφή περισσότερα παιδιά, για να ανακουφίσει τα συμπτώματα της ατοπικής. Έχετε ένα ποντίκι με το στόμα Α, το οποίο δύναμη касей στέλεχος ενεργά αναστέλλουν την πρωτεΐνη αλλεργική αντίδραση (η ίδια η παραγωγή Εεα). Όλες αυτές οι μελέτες δείχνουν, ότι η χρήση των προβιοτικών μπορεί να είναι αποτελεσματική και θεραπευτικά επίσης σε παιδιά ατοπική νόσος, θεραπεία και πρόληψη.

 

Εντερική χλωρίδα, το ανοσοποιητικό σύστημα του κανονιστικού σοβαρές συνέπειες

Εκατό χρόνια πριν, γνωρίζουμε ότι η διατροφή επηρεάζει σοβαρά τη σύνθεση της εντερικής χλωρίδας. Δεκαετία, επίσης, αποδειχθεί ότι η εντερική Χλωρίδα είναι ένα σημαντικό για το ανοσοποιητικό σύστημα, ενεργεί και ρυθμό. Τα τελευταία 20-40 ετών αλλάξει

απλά να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους ανθρώπους σε περίπτωση. Αυτή τη στιγμή η κύρια δύναμη έχουν επίδραση στην κατεύθυνση, στο δυτικό κόσμο, λαϊκά-εντερική χλωρίδα. Η ευρεία χρήση των αντιβιοτικών και άλλαξε ριζικά τη διατροφή, το αποτέλεσμα είναι πολύ μεγάλωσε στο αλλεργικό και βρογχικό άσθμα.

Έτσι άθελά βρέθηκαν σε ζωικά μοντέλα εγκυρότητα των ανθρώπων, από ό, τι εντερική χλωρίδα είναι ο ορισμός των αντίστοιχων διαμόρφωση της ανοσολογικής απάντησης. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε και χρόνιες σχέσεις. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι για εκατομμύρια χρόνια στον κόσμο, για να ζήσουν μαζί στα κύτταρα του οργανισμού το Ποσό δέκα φορές περισσότερα βακτήρια τα έντερα Σε έτσι ώστε δεν είναι ένα πράγμα, για να καταστρέψει τα μικρόβια, αλλά και προστατεύει ζημιά σε άλλα όργανα και συστήματα όπως το αναπνευστικό, το πεπτικό, το νευρικό σύστημα ή ορμονική σύστημα).

Μερικές φορές αυτό το σύστημα προστασίας που απαιτούνται για την εξάλειψη ορισμένων μικροοργανισμών. Οι άλλοι τον υπόλοιπο χρόνο μένουν μαζί-αυτό είναι σημαντικό. Αλλά δεν είναι μόνο ζουν μαζί, γιατί τότε αποστειρωμένα (το μικρόβιο-free) τα ζώα είναι πιο υγιεινό από το μικροοργανισμό, μαζί με τα ζωντανά ζώα. Αλλά αυτό δεν είναι η περίπτωση. Αποστειρωμένες, μικρο-οργανισμό-για τα ζώα με οξεία ανεπάρκεια δείχνουν μετοχές τους. Έχετε μια απόδειξη ότι μέσα μας ζουν βακτήρια που μας προστατεύουν από άλλους μικροοργανισμούς, που καθιστά αδύνατη την αναπαραγωγή τους. (Είναι κάποια βακτηριακή ο πόλεμος στο σώμα μας για την άμυνα μας.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *